Fotografeer je Wonderlijke Wereld

Ik ben de gids die met je mee loopt, je uitdaagt, je ook leert om bij jezelf te blijven want dan zit je in je kracht. Ik deel al mijn kennis en ervaring, tune in op jouw kracht en prikkel je om aan je doelen te werken. Leren is leuk, leren is groei.

Scroll to Continue

Vertelt hoe hun slaapkamertje er uit zag, hoe ze er uit zagen 'met-zonder-voortanden', hoe ze trots een worm in de tuin om hebben gedoopt als huisdier, hoe ontploft je huis er uit zag met een gelukzalig kind ten midden van de blijheid... Je merkt, ik kan nog wel even door gaan. Ik noem het zelf 'heartbeat moments', momenten die je hart laten dansen of waarvan je voelt dat ze groots zijn.

De cursus richt zich op het fotograferen van het leven van je kinderen in al haar pure schoonheid. Want het echte leven heeft die schoonheid. Waar worden je kinderen blij van, wat was grappig of juist niet. Wanneer voelen ze zich trots? Welke kinderen en volwassenen zijn belangrijk voor ze? Tijdens de cursus leer ik je hoe je een dagboek in beeld maakt. Een dagboek dat vertelt waarvan ze gingen schaterlachen of waarvan ze verdrietig werden.

Instagramcursus

Fotografeer je Wonderlijke Wereld

Programma

02

04

03

01

Belangrijk in storytelling

Jouw Wonderlijke Wereld in momenten

Out of the box & omgevingsportret

Licht, moment & compositie

Inclusief opdracht

Inclusief opdracht

06

05

07

Klaar voor de start

Je fotografeert Jouw Wonderlijke Wereld

Tips over het selecteren, bewerken & afdrukken van je foto's

Inclusief opdracht & inspiratielijst met kusthavens voor in je foto album.

Op deze dag ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd.

"Enjoy the little things

in life, one day you will look back and realize they were the big things"

Even praktisch

Kan je er niet bij de zoomsessie zijn? Geen probleem. Voor degenen die de sessie niet kunnen bijwonen, stel ik een replay beschikbaar.

Verder inbegrepen is:

Een digitaal werkboek.

Een digitaal naslagwerk.

De instagrampagina met de gehele cursus opent op 6 februari. Op woensdagochtend 15 februari om 09.30 uur sluiten we af met een Zoom sessie, hierin mag je me al je vragen stellen. Tot 6 maart heb je online toegang tot het cursusmateriaal.

De kosten bedragen € 49 inclusief BTW.

Het bekijken van de filmpjes kost je dagelijks gemiddeld 10 minuten. Wel krijg je wat huiswerk mee. Om het maximale uit de cursus te halen, is het aan te raden je huiswerk netjes op tijd te maken :-)

Lieve woorden ~ reviews

Super jouw persoonlijke benadering en hoe je je cursisten ook echt ziet!

Ook al is het maar een cursus van een week, het voelt als een lange termijn beweging die op gang is gezet en niet alleen maar kort en krachtig.

Door deze cursus ben ik anders gaan kijken naar licht, lijnenspel en storytelling.

De informatie en feedback is heel waardevol. Je merkt echt met elke foto die je daarna maakt, je dat allemaal meeneemt in het resultaat. Hierdoor verandert je zicht door de lens.

Dit beeld is zo op en top Bo. Ze tekent ontzettend graag aan dit tafeltje.

Stiften liggen dan altijd overal om haar heen op de grond. Zoals jullie kunnen zien, tekent ze ook graag op het tafeltje.

Zonder de cursus had ik nooit vanuit dit perspectief een foto gemaakt terwijl juist vanuit deze hoek alle elementen erop staan die zo bij ons horen.

— Ellen Vesters

— Milou Dijkstra

— Amber Letanche

Fotografeer je Wonderlijke Wereld

Location : Instagramcursus

Wil jij je aanmelden of heb je nog vragen en vind je het fijn om even contact te hebben? Laat het me weten via het contactformulier en klik op de onderstaande button.

I'm in! Questions