Rock your Talent

F E E L I T , F R A M E I T

Twee dagenlang samen aan de slag met je fotografie-skills en storytelling.

Een super leerzame en inspirerende fotocursus op 15 en 16 september 2022 bij Suits and Sundays in Utrecht.

Scroll to Continue

Speciaal geschikt voor:

Fotografen

01

Je bent een fotograaf die zich nog redelijk nieuw voelt in de ongeposeerde (documentaire) fotografie. Je zou graag meer willen leren over documentaire fotografie en jezelf hierin willen ontwikkelen.

Ouders

02

Voor ouders/hobbyfotografen die al vergevorderd zijn in het bedienen van hun camera en vanuit een niet te stoppen passie en plezier hun eigen gezinsleven fotograferen*

Storytellers

03

Je bevindt je al een tijdje op het pad van de ongeposeerde fotografie, je vraagt je af hoe je de beelden zou kunnen versterken, hoe je ervoor zorgt dat je foto's dynamisch zijn en een boodschap overbrengen

* We gaan ervan uit dat je de basis instellingen kan vinden en al aardig onder de knie hebt. Hoewel we verder niet ingaan op de techniek, geven we in de feedbacksessies (zie programma) wel tips ten aanzien van eventuele aanpassingen op instellingen. Denk hierbij aan tips voor het gebruik van ISO, diafragma en sluitertijd.

Een magneet van inspiratie. In een open cultuur verken en ontwikkel je je fotografieskills en storytelling.

We hebben een afwisselend en inspirerend programma samengesteld waarin alle (verdiepende) aspecten van ongeposeerd fotograferen aan bod zullen komen. Het gaat om zoveel meer dan alleen op de knop drukken! De twee dagen Rock your Talent zien er in grote lijnen alsvolgt uit: