EXPERIENCE THE INSIDE

SOULFUL PHOTOGRAPHY

I BELIEVE IN LITTLE THINGS

Samenwerken, groeien, bouwen, vanuit je hart, vanuit je zien en vanuit je visie

Ik ben een helper, een gever en een gunner. Ik zie zoveel mooie verhalen die verteld en vertaald mogen worden naar beeld. Ik zie zoveel talent, passie en ambitie bij mijn collega's en beginnende fotografen. Loop jij vast, wil je groeien, die volgende stap maken? Ik wandel met evenveel passie en inzet mee op jouw pad. Vanuit jouw wensen, jouw visie maken we een ontwikkelaar

scroll for more

focus on yourself, don't get lost in other people

i'm your girl

Ik geloof in ieders visie, in ieders kijk op het leven waarmee verhalen, emoties en momenten in beeld vertaald worden. Ik geloof in jouw stem, waarmee je vertelt vanuit jouw passie en innerlijk vuurtje. Vanuit jouw manier van kijken vergroot jij als fotograaf de betekenis van de momenten die niet in woorden te vangen zijn.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat 1 op 1 mentoring me echt een groeispurt heeft bezorgd. Dat gun ik jou ook. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het ook ontzettend leuk vind om anderen te begeleiden op fotografiegebied. Ik krijg energie van de groei van de ander en werk heel graag 1 op 1 omdat ik dan op maat afgestemd met je aan de slag kan gaan.

Onderstaand lees je op welke verschillende manieren je door mij begeleid kan worden.

Game-changer (een jaar lang mentoring)

Iedereen heeft zijn eigen talenten, ontwikkelpunten en leerwensen. Samen gaan we een jaar lang aan de slag met jouw talenten en vragen. Maar... niet voordat ik jou het hemd van het lijf heb gevraagd. Ik werk met een kompaslijst van vragen. Voordat we starten neem ik een kijkje in je hoofd. Het vertrekpunt is jouw visie, jouw vizier. Wanneer je vanuit jouw hart en vanuit jouw 'joy' leert en probeert, kom je altijd waar je zijn wil. Daar zetten we ons beiden voor in.

Tijdens het mentortraject fotografeer je op jouw groeipunten. Naast dat je bestaande opdrachten of naast dat je je eigen gezin fotografeert, zorg ik voor 'leuk huiswerk' en gaan we samen op onderzoek uit om jouw 'visual voice' nog sterker te maken.

Wil jij:

⚘ Een jaar lang iemand die met je meekijkt, je aanmoedigt, maar ook de vinger op de zere plek durft te leggen?

⚘ Thema gewijs aan de slag met de gezamenlijk vooraf bepaalde ontwikkelpunten?

⚘ Samen met mij je sessie herbeleven en samen je RAW-bestanden doornemen - a la coaching on the job?

⚘ Opbouwende en constructieve feedback op je sessie?

⚘ Coaching op het gebruik van licht, compositie en moment?

⚘ Leren hoe je een verhaal vertelt met 1 foto en hoe je foto's samen laat werken en ook het totale verhaal vangt?

⚘ Een echte stap zetten in je ontwikkeling? Zowel qua skills maar ook in profilering?

Voor wie?

Voor jou. Voor wie jij bent, waar je dan ook staat op je fotografiepad. Voor wanneer je leren leuk vindt. Wanneer je van binnen een ontembare passie en drive voelt om te leren. Wanneer je echt dat ontwikkelpad op wil stappen en stevige stappen wil zetten? Kortom als je echt even vanuit je passie een potje wil gaan zweten.

Wat je krijgt?

⚘ 10 online mentorsessies (duur 2 uur) verdeeld over 12 maanden.

⚘ 4 uur een live coaching. De invulling bepaal je zelf (denk bijvoorbeeld aan samen shooten, een bezoek aan een tentoonstelling)

Naast de mentorsessies kan je gedurende het traject met al je korte vragen bi me terecht. Dus loop je vast? Zie je het even niet of heb je een peptalk nodig? I'm there!

Ik werk met maximaal 3 mentorstudenten per jaar (ik fotografeer graag ook zelf met een hart vol liefde voor het vak en wil mijn studenten echt de tijd en ruimte geven die ze verdienen). Dus heb jij zin om met mij aan de slag te gaan? Claim dan snel 1 van de beschikbare plekjes!

€ 1695

(exclusief BTW)

great things never came from

comfort zones

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Wil je echt eens even dieper intunen op jouw manier van fotograferen? Even met een frisse blik naar je foto's kijken?

Nadat je de kompaslijst hebt ingevuld, starten we met een eerste online mentorsessie waarin je al je vragen kan stellen, waar we aan de slag gaan met jouw talenten, struggles en leerpunten. Dit doen we aan de hand van je kompaslijst en je wensen.

Jouw vragen en mijn input leiden tot een plan van aanpak dat je in gaat zetten bij je eerstvolgende fotosessie. Dat kan zijn bij een gezin maar dat kan ook gewoon je eigen gezin of familie zijn. Belangrijk is dat je de vrijheid voelt om te spelen en te experimenteren.

Vervolgens deel je met mij je RAW bestanden. Deze nemen we tijdens een afsluitende mentorsessie door: a la 'coaching on the job' want ik zie precies welke keuzes je hebt gemaakt tijdens de fotosessie. We bespreken je ervaringen, je ontvangt gepersonaliseerde tips waarmee jij weer een stap voorwaarts zet in je ontwikkeling.

Ask me anything: het hemd van het lijf? Dat mag. Samen je RAWS doornemen van een recente sessie? Ook goed! Ik stap graag in op jouw hulpvraag.

Zonder dat ik je wil vermoeien met een eindeloze opsomming, een indicatie van onderwerpen die op mijn 'menukaart' staan. Gewoon om je wat aanvullende suggesties te geven.

⚘ Jouw stijl, jouw stem

⚘ Telling the story

⚘ (Omgevings)portretten

⚘ De keuze voor het moment

⚘ Lichtgebruik

⚘ Compositiebepaling

⚘ Details, klein maar o zo groots

⚘ Selecteren

⚘ Bewerken

⚘ Opbouw portfolio

⚘ Day in the life - How to start

⚘ Klantcontact

⚘ Doelen bepalen en halen

En.. al het andere wat je kunt bedenken, wil leren & wil vragen

Dit pakket is gelijk aan pakket 2 en heeft als grote extra: een mentoring in the field. Ik sta letterlijk en figuurlijk naast je terwijl je fotografeert.

Ik ga graag met je mee op pad. Mooie bijkomstigheid: behind de scenes beelden van jezelf!

€ 595

€ 395

€ 225

Learn More

Learn More

Learn More

WE WANT MORE?

Beslis je binnen een maand na je 1 op 1 moment (pakket 1) dat je langer met me wil leren? Dan ontvang je je eerdere investering als korting op een jaartraject.