EXPERIENCE THE INSIDE

SOULFUL PHOTOGRAPHY

I BELIEVE IN LITTLE THINGS

Samenwerken, groeien, bouwen, vanuit je hart, vanuit je zien en vanuit je visie

Het kan zoeken zijn naar hoe je je zien en voelen kan vertalen naar nog krachtigere beelden.

Voor mijzelf geldt dat ik - naast vertrouwen op mijn hart, ervaring en technische kennis - vanuit plezier mezelf altijd uitdaag om te verbeteren. Altijd bewust bezig ben met hoe ik nog beter kan worden. Het komt voort vanuit een ontembare passie en liefde voor het leven.

Naast fotografie, heb ik een beperkt aantal plekken beschikbaar voor mentoring. Beperkt omdat ik echt de ruimte wil hebben om er helemaal voor je te zijn. Ik neem jouw vertrouwen uiterst serieus.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik zelf blijf fotograferen, mijn camera is als mijn hart in mijn handen.

van jezelf leren, met mij als gids

i'm your girl

Ik geloof in ieders visie, in ieders kijk op het leven waarmee verhalen, emoties en momenten in beeld vertaald worden. Ik geloof in jouw stem, waarmee je vertelt vanuit jouw passie en innerlijk vuurtje. Vanuit jouw manier van kijken vergroot jij als fotograaf de betekenis van de momenten die niet in woorden te vangen zijn.

Als mentor kijk ik graag met je mee, naar jouw manier van fotograferen, naar jouw manier van denken, voelen en vertalen in beeld. De grootste groei bereik je wanneer je bereid bent om van jezelf te leren, met een gids die je helpt reflecteren. Die je wijst op waar je je niet bewust van was.

Als je op zoek bent naar een mentor die alleen maar naar je foto's kijkt. Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Hoe jij licht, compositie en moment gebruikt is namelijk een vertaling van jouw zien, voelen en denken. Dus óók daar heb ik aandacht voor.

Ik krijg energie van de groei van de ander en werk heel graag 1 op 1 omdat ik graag in de diepte met je werk.

Game-changer (een half jaar mentoring)

Iedereen heeft zijn eigen talenten, ontwikkelpunten en leerwensen. Samen gaan we een jaar lang aan de slag met jouw talenten en vragen. Maar... niet voordat ik jou het hemd van het lijf heb gevraagd. Ik werk met een kompaslijst van vragen. Voordat we starten neem ik een kijkje in je hoofd. Het vertrekpunt is jouw visie, jouw vizier. Wanneer je vanuit jouw hart en vanuit jouw 'joy' leert en probeert, kom je altijd waar je zijn wil. Daar zetten we ons beiden voor in.

Tijdens het mentortraject fotografeer je op jouw groeipunten. Naast dat je bestaande opdrachten of naast dat je je eigen gezin fotografeert, zorg ik voor 'leuk huiswerk' en gaan we samen op onderzoek uit om jouw 'visual voice' nog sterker te maken. Hoe het traject er exact uit gaat zien? Dat bepalen we na een online kennismaking en intake, ik doe je een voorstel op maat omdat ik niet geloof in 'One size fits all'.

Wil jij:

⚘ Een jaar lang iemand die met je meekijkt, je aanmoedigt, maar ook de vinger op de zere plek durft te leggen?

⚘ Thema gewijs aan de slag met de gezamenlijk vooraf bepaalde ontwikkelpunten?

⚘ Samen met mij je sessie herbeleven en samen je RAW-bestanden doornemen - a la coaching on the job?

⚘ Opbouwende en constructieve feedback op je sessie?

⚘ Coaching op het gebruik van licht, compositie en moment?

⚘ Een echte stap zetten in je ontwikkeling? Zowel qua skills maar ook in profilering?

⚘ Groeien op jouw pad? Je eigen ontwikkeltraject vormgeven met mij aan je zij?

Voor wie?

Voor jou. Voor wie jij bent, waar je dan ook staat op je fotografiepad. Voor wanneer je leren leuk vindt. Wanneer je van binnen een ontembare passie en drive voelt om te leren. Wanneer je echt dat ontwikkelpad op wil stappen en stevige stappen wil zetten? Kortom als je echt even vanuit je passie een potje wil gaan zweten.

Een indicatie van wat je krijgt?

⚘ 10 online mentorsessies verdeeld over 6 maanden.

⚘ De eerste en de laatste sessie zijn live sessies, de eerste sessie is een kick-off sessie en de laatste sessie is een strategiesessie zodat je écht met vertrouwen uitvliegt.

Naast de mentorsessies kan je gedurende het traject met al je korte vragen bij me terecht. Dus loop je vast? Zie je het even niet of heb je een peptalk nodig? I'm there!

Ik werk met maximaal 2 mentorstudenten tegelijkertijd. Wil jij van jezelf leren met mij als gids? Stuur me een berichtje dan plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

€ 400

(per maand en exclusief BTW)

great things never came from

comfort zones

Tune-in

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review ~ Tanja Frey

Vanuit de gedachte 'als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg' vroeg ik Marieke om een day in the life sessie van mij te bekijken met haar ervaren blik.

Marieke nam voor onze afspraak mijn foto's door en werkte de vragen die dit bij haar opriep en de sterke punten uit. In een fijne sfeer liet ze mij vertellen over de context en vanuit welke gedachte ik bepaalde beelden vastlegde. Tijdens ons gesprek hierover, raakte Marieke bepaalde punten aan die tot dan toe voor mij een blinde vlek waren.

Weer thuis ontving ik een mooi vormgegeven document waar alle belangrijke gesprekspunten in staan. Door de bewustwording en doordat het concreet geformuleerd is, kan ik bij volgende shoots meteen deepdiven. Je ziet, hoort en voelt aan alles dat Marieke veel liefde in haar fotografie en dus ook in de mentorsessie stopt. Heel waardevol!

Wil jij echt even dieper intunen op jouw manier van fotograferen? Is een half jaar traject mentoring nog net even een brug te ver? Wil je dat ik met je meekijk naar alle RAWS van een sessie? Wil jij graag eerlijke feedback waar je écht even mee vooruit kan? Talenten en blinde vlekken, ik zie ze, ik ga er graag met je over in gesprek. Om jouw zien, voelen en denken te horen en je echt op weg te helpen op je pad van groei.

Op basis van jouw hulpvraag, jouw antwoorden op mijn 'hemd van het lijf' vragenlijst én de RAW bestanden van een van je sessies. Gaan we 2,5 uur live met elkaar in gesprek én ontvang je nadien een ontwikkelkompas.

Wil jij onderzoeken of we matchen en voorafgaand kennismaken? Ik leg je graag uit hoe we van start kunnen gaan zodat je weet wat je kan verwachten wanneer je mij aan je zij wil.

€ 375

(exclusief 21% BTW)

Learn More

WE WANT MORE?

Voel jij dat ik de persoon ben met wie je wil werken, maar past je vraag niet in mijn aanbod? I love it! Laat me weten wat je wensen zijn zodat we kunnen onderzoeken wat er mogelijk is.