EXPERIENCE THE INSIDE

SOULFUL PHOTOGRAPHY

I BELIEVE IN LITTLE THINGS

Samenwerken, groeien, bouwen, vanuit je hart, vanuit je zien en vanuit je visie

Ik ben een helper, een gever en een gunner. Ik zie zoveel mooie verhalen die verteld en vertaald mogen worden naar beeld. Ik zie zoveel talent, passie en ambitie bij mijn collega's en beginnende fotografen. Loop jij vast, wil je groeien, die volgende stap maken? Ik wandel met evenveel passie en inzet mee op jouw pad. Vanuit jouw wensen, jouw visie maken we een ontwikkelaar

scroll for more

focus on yourself, don't get lost in other people

i'm your girl

Ik geloof in ieders visie, in ieders kijk op het leven waarmee verhalen, emoties en momenten in beeld vertaald worden. Ik geloof in jouw stem, waarmee je vertelt vanuit jouw passie en innerlijk vuurtje. Vanuit jouw manier van kijken vergroot jij als fotograaf de betekenis van de momenten die niet in woorden te vangen zijn.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat 1 op 1 mentoring me echt een groeispurt heeft bezorgd. Dat gun ik jou ook. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het ook ontzettend leuk vind om anderen te begeleiden op fotografiegebied. Ik krijg energie van de groei van de ander en werk heel graag 1 op 1 omdat ik dan op maat afgestemd met je aan de slag kan gaan.

Onderstaand lees je op welke verschillende manieren je door mij begeleid kan worden.

Game-changer (een jaar lang mentoring)

Iedereen heeft zijn eigen talenten, ontwikkelpunten en leerwensen. Samen gaan we een jaar lang aan de slag met jouw talenten en vragen. Maar... niet voordat ik jou het hemd van het lijf heb gevraagd. Ik werk met een kompaslijst van vragen. Voordat we starten neem ik een kijkje in je hoofd. Het vertrekpunt is jouw visie, jouw vizier. Wanneer je vanuit jouw hart en vanuit jouw 'joy' leert en probeert, kom je altijd waar je zijn wil. Daar zetten we ons beiden voor in.

Tijdens het mentortraject fotografeer je op jouw groeipunten. Naast dat je bestaande opdrachten of naast dat je je eigen gezin fotografeert, zorg ik voor 'leuk huiswerk' en gaan we samen op onderzoek uit om jouw 'visual voice' nog sterker te maken.

Wil jij:

⚘ Een jaar lang iemand die met je meekijkt, je aanmoedigt, maar ook de vinger op de zere plek durft te leggen?

⚘ Thema gewijs aan de slag met de gezamenlijk vooraf bepaalde ontwikkelpunten?

⚘ Samen met mij je sessie herbeleven en samen je RAW-bestanden doornemen - a la coaching on the job?

⚘ Opbouwende en constructieve feedback op je sessie?

⚘ Coaching op het gebruik van licht, compositie en moment?

⚘ Leren hoe je een verhaal vertelt met 1 foto en hoe je foto's samen laat werken en ook het totale verhaal vangt?

⚘ Een echte stap zetten in je ontwikkeling? Zowel qua skills maar ook in profilering?

⚘ Groeien op jouw pad? Je eigen ontwikkeltraject vormgeven met mij aan je zij?

Voor wie?

Voor jou. Voor wie jij bent, waar je dan ook staat op je fotografiepad. Voor wanneer je leren leuk vindt. Wanneer je van binnen een ontembare passie en drive voelt om te leren. Wanneer je echt dat ontwikkelpad op wil stappen en stevige stappen wil zetten? Kortom als je echt even vanuit je passie een potje wil gaan zweten.

Wat je krijgt?

⚘ 10 online mentorsessies (duur 2 uur) verdeeld over 12 maanden.

⚘ 4 uur een live coaching. De invulling bepaal je zelf (denk bijvoorbeeld aan samen shooten, een bezoek aan een tentoonstelling)

Naast de mentorsessies kan je gedurende het traject met al je korte vragen bi me terecht. Dus loop je vast? Zie je het even niet of heb je een peptalk nodig? I'm there!

Ik werk met maximaal 3 mentorstudenten per jaar (ik fotografeer graag ook zelf met een hart vol liefde voor het vak en wil mijn studenten echt de tijd en ruimte geven die ze verdienen). Dus heb jij zin om met mij aan de slag te gaan? Laat me dan weten wat je wensen zijn zodat we kunnen onderzoeken of we matchen.

€ 1695

(exclusief BTW)

great things never came from

comfort zones

Tune-in

Coaching on the job

Wil jij echt eens even dieper intunen op jouw manier van fotograferen? Wil je dat ik met je meekijk naar alle RAWS van een sessie? Jou op basis van je hulpvraag en je RAWS, feedback geef en een ontwikkelkompas voor je samenstel?

In een door mij voor jou op maat gemaakte sessie van 2,5 uur gaan we samen aan de slag.

Wil jij onderzoeken of we matchen en voorafgaand kennismaken? Ik leg je graag uit hoe we van start kunnen gaan zodat je weet wat je kan verwachten wanneer je mij aan je zij wil.

Wil jij iemand naast je tijdens het fotograferen? Is er iets wat je niet onder de knie krijgt of wat je graag wil leren? Of wil jij misschien leren hoe je krachtige portretten maakt?

Voorafgaand bespreken we wat je graag wil leren en op welke wijze we aan de slag kunnen gaan. Of dat nou gewoon in huis of in de natuur is, of dat je met een model op pad gaat. Inclusief fotograferen én nabespreken.

Maatwerk, dat is waar ik in geloof omdat ik op deze manier zo dicht mogelijk kan aansluiten bij JOUW ontwikkel wens.

€ 495

€ 275

Learn More

Learn More

WE WANT MORE?

Voel jij dat ik de persoon ben met wie je wil werken, maar past je vraag niet in mijn aanbod? I love it! Laat me weten wat je wensen zijn zodat we kunnen onderzoeken of je met me wil samenwerken.