DAY IN THE LIFE

SCROLL FOR MORE

Een fotosessie die je jezelf wat mij betreft verplicht cadeau doet. Het vereeuwigt de herinneringen die jullie en de kinderen zich later zullen herinneren. Het vertelt JULLIE verhaal. De momenten die je dierbaar zijn, laat je vereeuwigen in beeld.


De interactie, grote maar ook kleine momenten van aandacht. De liefde voor elkaar, het samen spelen maar ook de strijd, verdriet of een driftbui van je kinderen (heerlijk toch wanneer je je nog lekker zo durft te laten gaan).


Je kiest zelf welk moment je graag wilt hebben gedocumenteerd. Denk bijvoorbeeld aan de ochtenden in de weekenden waarop niets hoeft: tijd voor knuffels, samen ontbijten, tot in de middag in pyjama lopen of juist samen op pad om boodschappen te doen of om de bossen in te gaan. Het zijn de routinematige dingen die jij en je kinderen later zullen herinneren, de kleine dingen die later juist de meest dierbare herinneringen blijken te zijn.

Wat jullie daarvoor moeten doen? Gewoon jezelf zijn, je dagelijkse dingen doen: een day in the life sessie past altijd in je agenda.

VIEW MORE TESTIMONIALS

Mini - € 345

Inimini veel rijkdom vast willen leggen? Ik kom graag een moment of activiteit op de dag fotograferen dat je graag vereeuwigd wil hebben.2 uur fotografie - 20 foto's (zowel digitaal als in print) - een slideshow - en een kennismaking via Skype of Facetime

Moments in life - € 545

Een dagdeel geluk. Meer tijd en meer momenten om te fotograferen.


4 uur fotografie - 40 digitale bestanden - een slideshow - een kennismaking via Skype of Facetime - een fotoboek van 20x20 cm (15 spreads)

Day in the life - € 895

Van de ochtend tot de avond leg ik jullie dag en jullie verhaal vast. Vereeuwigd voor altijd. Van vies worden tot in bad gaan. Van ranja plakzoen tot driftbui. Van vroeg langs het sportveld tot aan de middagborrel in de tuin. Van pannenkoekenlunch tot het verhaaltje in bed. Het complete verhaal van jouw gezin vertel ik in foto’s.


8 uur fotografie - 100 digitale bestanden - een slideshow - een kennismaking via Skype of Facetime - een fotoboek van 25x25 cm (15 spreads)

Jaar vol rijkdom - € 1625

Op 4 momenten in het jaar kom ik jullie gezin (documentair) fotograferen. In een jaar tijd leg ik in 12 uur tijd jullie rijkdom vast. Een lazy sundaymorning, de oppasmiddag van opa of oma, een ochtendje langs het trainingsveld, het zwembadje in de achtertuin, hutten bouwen in het bos of van gezinsuitbreiding tot de 1everjaardag: you name it!


12 uur fotografie te verdelen in 4 momenten door het jaar heen - 130 digitale bestanden - een slideshow - een kennismaking bij jullie thuis - een storybook vol geluk van 20 x30 cm (60 spreads)

BINNENSTE

BUITEN

PORTRET

SCROLL FOR MORE

Met dit portret fotografeer ik de binnenkant en niet de buitenkant. Wat je ziet is meer dan een foto, je ziet een emotie, een emotie die bij je hoort. We bereiden de fotosessie samen voor. Tijdens het fotograferen praten we bijvoorbeeld over dromen, geluk, blijdschap en trots. Zo werken we toe naar een zo puur mogelijk portret.

4 digitale bestanden in hoge resolutie, zelf uit te kiezen uit een persoonlijke galerij van 12 beelden.

LET'S WORK TOGETER

DISCOVER YOUR BEAUTY

FROM THE PERSPECTIVE OF A STRANGER