DAY IN THE LIFE

SCROLL FOR MORE

Een fotosessie die je jezelf wat mij betreft verplicht cadeau doet. Het vereeuwigt de herinneringen die jullie en de kinderen zich later zullen herinneren. Het vertelt JULLIE verhaal. De momenten die je dierbaar zijn, laat je vereeuwigen in beeld.


De interactie, grote maar ook kleine momenten van aandacht. De liefde voor elkaar, het samen spelen maar ook de strijd, verdriet of een driftbui van je kinderen (heerlijk toch wanneer je je nog lekker zo durft te laten gaan).


Je kiest zelf welk moment je graag wilt hebben gedocumenteerd. Denk bijvoorbeeld aan de ochtenden in de weekenden waarop niets hoeft: tijd voor knuffels, samen ontbijten, tot in de middag in pyjama lopen of juist samen op pad om boodschappen te doen of om de bossen in te gaan. Het zijn de routinematige dingen die jij en je kinderen later zullen herinneren, de kleine dingen die later juist de meest dierbare herinneringen blijken te zijn.

Wat jullie daarvoor moeten doen? Gewoon jezelf zijn, je dagelijkse dingen doen: een day in the life sessie past altijd in je agenda.

VIEW MORE TESTIMONIALS

Mini - vanaf € 425*

Inimini veel rijkdom vast willen leggen? Ik kom graag op een doordeweekse dag, een moment of activiteit fotograferen dat je graag vereeuwigd wil hebben.

2 uur fotografie - 25 foto's (zowel digitaal als in print) - een slideshow - en een kennismaking via Skype of Facetime.

* alleen op deze sessie een weekendtoeslag van 20%

Moments in life - vanaf € 700

Een dagdeel geluk. Meer tijd en meer momenten om te fotograferen.

vanaf 4 uur fotografie - 40 digitale bestanden - een slideshow - een kennismaking via Skype of Facetime - een fotoboek van 20x20 cm (15 spreads)

Day in the life - vanaf € 1000

Van de ochtend tot de avond leg ik jullie dag en jullie verhaal vast. Vereeuwigd voor altijd. Van vies worden tot in bad gaan. Van ranja plakzoen tot driftbui. Van vroeg langs het sportveld tot aan de middagborrel in de tuin. Van pannenkoekenlunch tot het verhaaltje in bed. Het complete verhaal van jouw gezin vertel ik in foto’s.


8 uur fotografie - 100 digitale bestanden - een slideshow - een kennismaking via Skype of Facetime - een fotoboek van 25x25 cm (15 spreads)

True story - vanaf € 850

Ik fotografeer op verschillende dagen in een vooraf afgestemd tijdsbestek de momenten die je wil koesteren. Momenten die je samen in een doosje stopt en de tijd, die nooit meer terugkomt, vasthoudt en vastlegt. Ik fotografeer het leven zoals jij dat voluit wil hebben vastgelegd. Wil koesteren, voor nu of voor later, voor jezelf of voor anderen.

Inclusief online kennismaking, persoonlijk voorstel, een slideshow en een een storybook van 20 x30 cm (60 spreads)

BINNENSTE

BUITEN

PORTRET

SCROLL FOR MORE

Met dit portret fotografeer ik de binnenkant en niet de buitenkant. Wat je ziet is meer dan een foto, je ziet een emotie, een emotie die bij je hoort. We bereiden de fotosessie samen voor. Tijdens het fotograferen praten we bijvoorbeeld over dromen, geluk, blijdschap en trots. Zo werken we toe naar een zo puur mogelijk portret. Ben jij op zoek naar een fotograaf die jou authentiek kan vastleggen. Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik een voorstel op maat kan doen.

LET'S WORK TOGETER

DISCOVER YOUR BEAUTY

FROM THE PERSPECTIVE OF A STRANGER