be your own mUse

13 mei 2024

Location : The Duke, 's-hertogenbosch

Find Out More

it's all about the things you

can't put into words

- shoot how it feels like

We gaan luisteren en inzoomen op je stem. De stem waarmee jij vertelt in je fotografie, het zachte stemmetje, het stemmetje dat je laat huppelen, laat stralen, je jouw vuur laat voelen. Het enige stemmetje dat je eigenlijk zou willen horen, blind zou willen volgen en 100% wil vertalen naar beeld.

Start before you're ready

Speciaal voor de livedag ga je een sessie fotograferen, zoals je altijd doet. Of dat nou een day in the life is, een lifestyle sessie of een combi van beiden. I don’t care, als het maar jouw keuze is, vanuit jouw aanbod. Mocht je daarover met me willen sparren? Dat kan! Binnen 24 uur na de sessies ga je aan de slag met de schrijfopdracht die je van me ontvangt.

Belangrijk is dat je deze sessie NIET terugkijkt, deze laat je liggen tot minimaal twee weken voor de livedag. Verder instructies over deze opdracht volgen na aanmelding.

Een week voor de livedag stuur je mij je hele serie, alle RAW's zodat ik kan zien welke keuzes je hebt gemaakt en hoe je beweegt en kiest tijdens het fotograferen.

Op de livedag zelf, besteden we een groot gedeelte van de ochtend aan het bekijken/bespreken van een door jou gemaakte selectie van deze sessie. We gaan kijken naar de vertaling van jouw zien en voelen, we bespreken waar er ruimte is voor verbetering en hoe je dit een volgende keer kan doen.

Na de lunch keren we naar binnen. Gaan we voelen & DOEN aan de hand van schrijfopdrachten en oefeningen. We eindigen de dag met een persoonlijke foto expositie & krijgt iedere deelnemer een kort fotomoment met mij waarop ik de dag veranker in een portret dat ik van je maak. Als je naar huis gaat, weet jij hoe je nog sterker en zuiverder jouw stem kan vertalen naar beeld.

& dan?

Binnen 2 tot 4 weken na de livedag, plannen we (als je dat fijn vindt) een online 1 op 1 sessie van een uur. Zelf vind ik het namelijk fijn, wanneer ik zelf ergens aan heb deelgenomen, om nog even na te kletsen of te sparren. Er is dan meer geland en er zijn dan mogelijk andere vragen of zaken waarvan het fijn is om die 1 op 1 te bespreken. Vandaar dat ik het vrijblijvend aanbied. Een uitnodiging voor het plannen van deze sessie ontvang je na de livedag.

Het maakt mij niet uit of je nou 10 of 100 families/gezinnen hebt gefotografeerd. Maar het is wel belangrijk dat je verhalend fotografeert.

Voor wie is de live dag geschikt?

that's what art is about, the intuitive, not the intellectual.

art that comes from inspiration

stimulates feelings of happiness, innocence

and beauty

follow the voice that doesn't use words

Wat je krijgt & wat ik verwacht

Wat je krijgt naast mijn passie & toewijding?


1. Verdieping in jouw stem en handvatten & feedback om deze nog krachtiger in beeld te vangen.

2. De livedag bij The Duke in Den Bosch, inclusief een overheerlijke lunch, koffie, thee water & snacks.
3. Een portret made by MiEp (weetje: zo noemen mijn ouders en vriendlief mij)
4. Een 1 op 1 online sessie van een uur twee weken na de livedag.
5. Ontmoeten met gelijkgestemden, altijd fijn om collega's te ontmoeten.

Je huiswerk voor de livedag?


1. Je ontvangt een vragenlijst, vult deze in en stuurt hem naar me terug.

2. Je zoekt de slideshow op van je favoriete fotosessie (of maakt deze) en neemt deze mee naar de livedag.
3. Voor de livedag plan je een fotosessie in van minimaal 2 uur.
4. Binnen 24 uur na deze fotosessie plan je tijd in voor een schrijfopdracht die je van me ontvangt.
5. Je speurt je 10 favoriete foto's op en deelt deze met mij.

Wat je mee moet nemen? Je kwetsbaarheid, openheid, integriteit en moed. Ohh... en oortjes/koptelefoon, laptop en je telefoon.

be your own mUse

Mijn goal is om de opbrengst van de dag niet normaal onbetaalbaar te laten zijn, jouw investering is € 165 ex BTW

6 plekjes tegen pilot- aka nagenoeg kostprijs. Waarom? Omdat ik de mensen die voor de eerste keer vol vertrouwen instappen wil belonen. Ik de dag zelf wil voelen, waarna ik de definitieve waarde (qua investering) nog beter kan bepalen.

Kan je niet? De volgende livedag plan ik in september/oktober. Tegen de prijs waarvan ik na deze dag voel dat ik die mag vragen (hoger dan deze prijs ;-).

In de afgelopen 15 jaar ben ik heb ik veel geleerd, ervaringen op gedaan. In mijn fotografie heb ik altijd mijn wens gevolgd, mijn verlangen. Ik heb mijn inner mUse altijd gehoord. Ik heb dat als grootste geschenk ervaren maar zeker (en nu nog wel eens) ook lastig gevonden. Ik ben vaker op mijn bek gegaan en ben weer opgestaan. Ik blijf leren van mezelf (en van anderen). Dat alles heeft me gebracht to waar ik nu ben, ik weet wat ik hoor, ik weet hoe ik blijf voelen en ik hou er van om dat te vertalen en te delen met anderen. 

Dus voel jij aan alles dat je van jezelf wil leren als mij als gids? Dat je zin hebt in een deep dive in je eigen stem? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hello@mariekezentjens.nl

Van de 6e plekken zijn er al 4 gereserveerd.

Aanmelden?